Maskinfører – 8 tons

Vi søger en dygtig maskinfører til bygge- og anlægsentrepriser på Sjælland. Brænder du for anlægsbranchen og er du passioneret for dit fag, så er det dig, vi mangler på holdet.

Vi søger en dygtig og stabil maskinfører til holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel og humoristisk indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.

”Vi er et tæt firma, hvor vi støtter hinanden. Vores systemer er i top og vores kunder er tilfredse. Så her får du både holdånd og et set-up, der virker”

 

Faglig stolthed

Som person er du omgængelig og ærlig og du sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.

Som gravefører vil du indgå i teamet af håndværkere på pladsen, hvor du byder ind med din fagspecifikke viden og kompetencer. Vi forestiller os at du byder ind med følgende kvalifikationer:

  • Du er rutineret i at køre gravemaskiner
  • Du er engageret og kan arbejde selvstændig
  • Du kan ligge ude i hele Danmark
  • Du er en god kollega og værdsætter et godt arbejdsmiljø
  • Du har kørekort til personbil

 

Stillingen er særligt attraktiv

Hos ”brødrene” vil du møde en kultur med et stærkt fællesskab, og et hold af kompetente og engagerede kollegaer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.
 -Og så mener vi helt seriøst at det skal være sjovt at gå på arbejde.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

Du får mulighed for at arbejde sammen med de bedste i branchen, og du vil opleve et helt særligt sammenhold, samt et højt ambitionsniveau både på byggepladsen og på hovedkontoret.

Med jobbet følger meget ansvar og medindflydelse, og selvfølgelig en attraktiv lønpakke.

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til snarest muligt.
Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Ravnsborg.
På tlf. 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om Brødrene Christensen

Brdr. Christensen er en veletableret entreprenørvirksomhed, med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger i egen entreprise inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder.
Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer.

Læs mere om Brdr. Christensen her: www.brdr-ikast.dk