Formand

Bliv en del af Brdr. Christensen A/S.

Formand – skab den gode hverdag på pladsen.

Du ser ud over pladsen og du mærker hvordan dagens arbejder skal udføres. Du smiler og går ud på pladsen. Du ved, at du er den, der gør dagen god for hele holdet. Og du elsker det.

Kan du genkende dig selv i det billede? Så bliv vores nye formand.

”Vi er et tæt firma, hvor vi støtter hinanden. Vores systemer er i top, og vores kunder er tilfredse. Så her får du både holdånd og et setup, der virker”

Velkommen til Brdr. Christensen

Vi arbejder med jord, kloak, og belægninger inden for byggeri, boliger og industri. Vi gør det godt, er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen. Vi er ca. 50 ansatte , hovedsageligt familiemennesker, der har det godt sammen.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

 

Du arbejder i hele landet og i Ikast hver fredag

Selvom vi har base i Ikast, arbejder vi i hele landet. Faktisk allermest på Sjælland. Derfor må du forvente 2-3 overnatninger om ugen, alt efter hvor du bor. Alt det praktiske står vi selvfølgelig for.

Hver fredag mødes du med resten af funktionærgruppen på hovedkontoret. Her opdaterer vi hinanden på stort og småt og får en hyggelig dag ud af det.

 

Skab overblik og overskud, mens vi bygger

Resten af ugen bruger du på vores byggepladser, hvor du sikrer fremdrift i arbejdet. Samtidig holder du stemningen i top og ser den enkelte medarbejders behov, uanset om du har et hold på 4 eller 8 personer.

Undervejs deler du din viden om livets gang på pladsen med vores projektleder, og du sørger for en god forbindelse til kunden og de andre firmaer på pladsen.

Du bruger din dag på at:

  • planlægge holdets arbejde og instruere dem i hvordan de løser opgaven bedst
  • sørge for, at vi har de rette materialer
  • kontrollere kvaliteten af arbejdet.

”Du er en succes, når du får et svært projekt til at gå op i en højere enhed – til tiden. Og du får frihed til at gøre det, præcis som du vil,”

 

Du kender livet på pladsen og gør det godt for alle

Du er en favnende person, som gør andre trygge i dit selskab. Helt naturligt improviserer du, når du møder en udfordring, uden at du er overilet. Og så sætter du en ære i, at skabe den gode holdånd på pladsen hver dag.

Vi forestiller os desuden, at:

  • du ideelt set selv har lagt rør eller kørt maskiner
  • du har nogle års erfaring i at arbejde med jord, kloak og belægninger
  • det sagtens kan være dit første job som formand – når bare du elsker dit fag.

 

Er du klar til at gå forrest?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Søren Ravnsborg på .

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan Søren også kontaktes på  2027 3616.