Formand

Du ser ud over pladsen og du mærker hvordan dagens anlægsarbejder skal udføres. Du smiler og går ud på pladsen. Du ved, at du er den, der gør dagen god for hele holdet. Og du elsker det. Kan du genkende dig selv i det billede? Så bliv vores nye formand.
Skab overblik og overskud, mens vi bygger

Din hverdag kommer primært til at foregå ude på byggepladsen, hvor du sikrer fremdrift i arbejdet. Samtidig holder du stemningen i top. Du kender vores egen folk og ser den enkelte medarbejders behov, uanset om du har et hold på 4 eller 8 personer.

Undervejs deler du din viden om livets gang på pladsen med vores byggeleder, og sørger for en god forbindelse til kunden og de andre firmaer på pladsen.

Du bruger din dag på at:

  • planlægge holdets arbejde og instruere dem i hvordan de løser opgaven bedst
  • sørge for, at vi har de rette materialer
  • kontrollere kvaliteten af arbejdet

 

Du kender livet på pladsen og gør det godt for alle

Du er en favnende person, som gør andre trygge i dit selskab. Helt naturligt improviserer du, når du møder en udfordring, uden at du er overilet. Og så sætter du en ære i at skabe den gode holdånd på pladsen hver dag.

Vi forestiller os desuden, at:

  • du ideelt set selv har lagt rør eller kørt maskiner
  • du har nogle års erfaring i at arbejde med jord, kloak og belægninger
  • det sagtens kan være dit første job som formand – når bare du elsker dit fag.

Som person er du omgængelig og ærlig. Du er afklaret med at både arbejde og fritid skal fungere for at du trives – fyldt med positiv energi og ambitioner om at lære og blive én af de bedste i branchen.

Du arbejder i hele landet og i Ikast hver fredag

Vi har base i Ikast og arbejder i hele landet. Dog mest på Sjælland. Derfor må du forvente 2-3 overnatninger ude om ugen, alt efter hvor du bor.

Hver fredag mødes du med resten af funktionærgruppen på hovedkontoret. Her opdaterer vi hinanden på mandskab, kunder, kalkulation og erfaringer.

 

Velkommen til “brødrene”

Brdr. Christensen er en solid entreprenørvirksomhed med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger i egen entreprise inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder. Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel og humoristisk indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

 

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Ravnsborg på 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig