ENTREPRENØR-BYGGELEDER

Vores ordrebeholdning er stigende, og vi ser frem imod mange spændende projekter i 2023.
Vi har derfor brug for flere kræfter til vores veletablerede hold af byggeledere, som i et tæt samarbejde med vores kunder levere resultater i topklasse.
Du leder hele processen

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne, fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du har den daglige ledelse.

Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer at du:
  • Udarbejder tidsplaner
  • Afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
  • Følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
  • Er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft
  • Sikrer aflevering af projektet i rette tid og kvalitet

 

Selvstændig byggeleder

Du har en kærlighed til entreprenørarbejdet og er ikke bange for at gøre tingene på din måde, da du ved at det virker. Du trives med en stor grad af selvstændighed og sætter en ære i at sikre en god proces, hvor jobbet afsluttes til tiden, kunden er tilfreds og budgettet blev overholdt.

”Du er en succes, når du får et svært projekt til at gå op i en højere enhed – til tiden. Og du får frihed til at gøre det, præcis som du vil”

Som person er du omgængelig og ærlig. Du er afklaret med, at både arbejde og fritid skal fungere for at du trives. Du er fyldt med positiv energi og har ambitioner om at lære og blive én af de bedste i branchen.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra branchen, gerne som bygningskonstruktør el.lign.
Til gengæld kvitterer vi med løn efter kvalifikationer, et godt bagland og en stor grad af frihed.

Du arbejder i hele landet og i Ikast hver fredag

Vi har base i Ikast og arbejder i hele landet. Dog mest på Sjælland. Derfor må du forvente 2-3 overnatninger ude om ugen, alt efter hvor du bor.

Hver fredag mødes du med resten af funktionærgruppen på hovedkontoret. Her opdaterer vi hinanden på mandskab, kunder, kalkulation og erfaringer.

Stillingen er særligt attraktiv

Hos ”brødrene” vil du møde en kultur med et stærkt fællesskab, og et hold af kompetente og engagerede kollegaer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.
 -Og så mener vi helt seriøst at det skal være sjovt at gå på arbejde.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

Du får mulighed for at arbejde sammen med de bedste i branchen, og du vil opleve et helt særligt sammenhold, samt et højt ambitionsniveau både på byggepladsen og på hovedkontoret.

Med jobbet følger meget ansvar og medindflydelse, og selvfølgelig en attraktiv lønpakke.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til snarest muligt.
Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Ravnsborg.
På tlf. 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om Brødrene Christensen

Brdr. Christensen er en veletableret entreprenørvirksomhed, med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger i egen entreprise inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder.
Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer.