ENTREPRENØR-BYGGELEDER

Vil du styre anlægsbyggepladser i hele landet for en af Danmarks bedst fungerende entreprenørvirksomheder? Så er det måske dig vi leder efter.
Du leder hele processen

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du har den daglige ledelse. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

  • udarbejder tidsplaner
  • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
  • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
  • er ansvarlig for projektets økonomi og sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft
  • sikrer aflevering af projektet til rette tid og kvalitet

 

Selvstændig byggeleder

Du har en kærlighed til entreprenørarbejdet og er ikke bange for at gøre tingene på din måde, da du ved at det virker. Du trives med en stor grad af selvstændighed og sætter en ære i at sikre en god proces, hvor jobbet afsluttes til tiden, kunden er tilfreds og budgettet blev overholdt.

”Du er en succes, når du får et svært projekt til at gå op i en højere enhed – til tiden. Og du får frihed til at gøre det, præcis som du vil,”

Som person er du omgængelig og ærlig. Du er afklaret med at både arbejde og fritid skal fungere for at du trives – fyldt med positiv energi og ambitioner om at lære og blive én af de bedste i branchen.

Vi forestiller os, at du har erfaring fra branchen, gerne som bygningskonstruktør el lign. Til gengæld kvitterer vi med løn efter kvalifikationer, et godt bagland og en stor grad af frihed.

Du arbejder i hele landet og i Ikast hver fredag

Vi har base i Ikast og arbejder i hele landet. Dog mest på Sjælland. Derfor må du forvente 2-3 overnatninger ude om ugen, alt efter hvor du bor.

Hver fredag mødes du med resten af funktionærgruppen på hovedkontoret. Her opdaterer vi hinanden på mandskab, kunder, kalkulation og erfaringer.

 

Velkommen til “brødrene”

Brdr. Christensen er en solid entreprenørvirksomhed med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger i egen entreprise inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder. Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel og humoristisk indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

 

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Ravnsborg på 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig